William Gillock: Accent On Solos - Level Three

Pret vanzare 14,99 lei Pret intreg 44,94 lei

Cod produs: SKU119438
Cod catalog: HL00416179
Editura: Willis Music
Status: In stoc 
Categorie: Partitura & versuri/pian & Keyboard/pian Solo
Au contribuit: Gillock, William (Compozitor)
Limba: Engleza
Nivel: 2
Serie: Accent On
Nr. pagini: 16


The third of three progressive books of Piano solos by William Gillock.

 Piese muzicale incluse:

At the Circus
Dance of the Toys
Drifting Clouds
Oriental Market-Place
The Queen's Minuet
Sliding in the snow
Summertime Blues
The Swinging Sioux