Livrare

Livrare

Toate comenzile de pe partiturionline.ro sunt livrate prin curier rapid sau prin posta romana.
Puteti afla detalii despre livrarea produsului daca accesati sectiunea istoric comenzi din contul dumneavoastra.
Toate comenzile de pe partiturionline.ro sunt livrate in ordinea primirii lor.
Termenul de livrare variaza astfel :
1)     Daca ati ales ca produsul sa va fie livrat prin intermediul postei romane termenul de livrare poate varia intrucat noi trimitem coletele la posta de aproximativ 2 ori pe saptamana, in general, in zilele de miercuri si sambata.
2)     Daca ati ales ca produsul sa va fie livrat prin intermediul serviciului de curierat rapid termenul de livrare poate varia intre 1 – 3 zile lucratoare de la data trimiterii coletului catre curier.
 
Toate comenzile realizate pana in ora 18:00 vor fi trimise catre curier in cursul zilei urmatoare.
Toate comenzile realizate in ziua de vineri vor fi trimise catre curier in cursul zilei de luni. 
Toate comenzile realizate in weekend pana duminica ora 18:00 vor fi trimise catre curier in cursul zilei de luni.
In cazuri exceptionale (drumuri blocate sau inchise) termenul de livrare se poate prelungi
In cazul in care comandati produse cu statusul "In stoc furnizor", va rugam sa tineti cont de faptul ca aceste produse vor fi incluse in urmatoarea noastra comanda catre furnizor, dar ca nu exista o data exacta pentru aducerea lor. Comenzile catre furnizor sunt plasate in functie de numarul de comenzi stranse; special pentru a minimiza costurile de transport si pentru a va putea oferi un pret mai avantajos. In cazul in care doriti detalii despre termenul la care vom plasa urmatoarea comanda va rugam sa ne contactati telefonic.
In cazul in care comandati produse cu statusul "Cerere speciala", va rugam sa tineti cont de faptul ca aceste produse sunt solicitate special pentru dumneavoastra si ca aducerea lor va dura minimum o luna si jumatate. Intrucat au acest status pot exista situatii(mai sunt publicate de editura, nu mai sunt disponibile pentru comercializare in tara noastra, etc) in care ele nu pot fi aduse si veti fi anuntat telefonic in decursul a o luna de la data plasarii comenzii. Pentru a urgenta acest proces va rugam sa ne contactati telefonic.  

Costurile de livrare vor fi suportate de catre client