Protectia datelor

Datele tale

Siguranta datelor tale reprezinta o prioritate pentru noi. Noi folosim datele furnizate de tine in felul urmator:

  • Numele si prenumele: In cazul in care ne furnizezi numele si prenumele noi le folosim strict pentru a te putea identifica mai usor in baza noastra de date si pentru a-ti putea trimite comenzile sau alte informatii solicitate de tine. Numele si prenumele sunt de asemenea trimise catre firma de curierat(Urgent Cargus) sau catre posta romana pentru ca aceste firme sa te poata contacta pentru a-ti putea aduce coletul cu produsele solicitate
  • Adresa de e-mail: In cazul in care ne furnizezi adresa de e-mail noi o folosim strict pentru a te putea informa in legatura cu statusul comenzilor tale, in legatura cu posibile promotii sau pentru a-ti putea trimite alte informatii solicitate de tine
  • Adresa de livrare: In cazul in care ne furnizezi adresa de livrare noi o folosim strict pentru livrarea coletelor. Firmele cu care noi colaboram pentru a-ti trimite produsele(Urgent Cargus si posta romana) au nevoie de aceasta adresa pentru a-ti putea livra coletele.
  • Numarul de telefon: In cazul in care ne furnizezi numarul de telefon noi il folosim pentru a te informa in legatura cu statusul comenzii tale sau il oferim celor de la firmele de livrare de colete pentru a te contacta in vederea ridicarii/ primirii coletelor solicitate
  • Date legate de firma: CUI/ CIF/ Adresa sediu/ Nume banca sau alte: In cazul in care ne furnizezi aceste date noi le folosim strict pentru a-ti putea tiparii factura si pentru a-ti putea trimite coletele solicitate.

Partajarea datelor tale

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte persoane/ entitati. Relatia cu clientii nostri este foarte importatnta pentru noi si se bazeaza pe incredere reciproca.

Singurele entitati cu care noi impartim datele tale sunt cele cu care noi colaboram si fara de care noi nu ne-am putea desfasura activitatea (Urgent Cargus, posta romana, etc). Toate relatiile cu aceste entiati sunt protejate prin contracte cu clauze de confidentialitate.

Campaniile noastre de marketing

Toate companiile noastre de marketing(newsletter) sunt realizate strict cu scopul informarii asupra promotiilor noastre. In cazul in care doresti sa nu mai fii abonat la newsletter ne poti trimite un e-maiul la adresa magazin@partiturionline.ro si noi te asiguram ca nu te vom mai deranja.

 Comunicare GDPR

Pentru ca relatia cu clientii este foarte importanta pentru noi, in cazul in care ai orice fel de intrebari legate de felul in care noi folosim datele tale te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: magazin@partiturionline.ro.

 In cel mai scurt timp iti vom oferi toate informatiile solicitate

Informatii oficiale despre protectia datelor gasesti aici.